Selepas pengumuman secara rasmi TM sebagai penaja utama saingan bola sepak Liga Malaysia 2020, pada masa yang sama juga mereka telah melancarkan beberapa pakej untuk dipilih oleh penyokong.

TM melalui perkhidmatan penyiaran video Live TV, unifi TV akan menyediakan siaran langsung bagi setiap perlawanan Liga Super dan Piala Malaysia serta perlawanan terpilih Piala FA mulai 28 February 2020, bermula dengan Piala Sumbangsih di (5) saluran sukan unifi (unifi TV Saluran 701-705) yang akan menyiarkan setiap perlawanan.

Semua rakyat Malaysia, biarpun pelanggan unifi atau tidak, boleh menikmati semua perlawanan secara langsung selamanya mereka memiliki Pek Ultimate.

Bagi pelanggan unifi yang tidak mempunyai Pek Ultimate pula, mereka boleh memilih pas tontonan Liga Malaysia untuk menonton siaran perlawanan dengan unifi TV melalui Media Box atau unifi PlayTV app:

Screenshot 2020-02-07 at 11.22.26 AM

Berdasarkan tawaran pakej diatas, harga yang dikenakan boleh dikategorikan sebagai sangat murah untuk penyokong menikmati perlawanan bola sepak Liga Malaysia musim 2020.

Tiada lagi alasan untuk mereka yang sentiasa mengelak dari memberikan sokongan kepada bola sepak tempatan yang akan menjadi titik tolak kepada kekuatan skuad kebangsaan Malaysia dimasa depan. Ayuh!

Baca juga artikel lain berkaitan bola sepak Asia yang telah kami sediakan untuk anda sebagai rujukan.

RASMI: TM Sah Penaja Utama Liga Malaysia, Komitmen 3 Tahun Bukti Sokongan Terhadap Bola Sepak Tempatan

Ejen Pemain Bola Sepak Dari Jepun Ini Sedang Mencari ‘Center Back’ Muda Malaysia

Lihat Bagaimana Majlis Pelancaran Thai League 2020 Berlangsung Dengan Penuh Gilang Gemilang

Anda Mungkin Suka

© 2020 The Vocket Sdn Bhd (1305683-A), a part of Media Prima Group