Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Suku pertama tahun 2022 sudah pun berlalu, kita sebenarnya sudah disajikan dengan pelbagai aksi sukan yang penuh dengan debaran dan menarik di seluruh dunia

Limpahan aksi sukan yang lebih menarik akan tiba tidak lama lagi, terutamanya menuju pertengahan sehingga hujung tahun nanti.

Tahun 2022 Penuh Dengan Aksi Sukan Menakjubkan

Mulai sekarang sehingga September nanti, peminat bola sepak pastinya akan teruja menantikan aksi skuad bawah 23 tahun turun berentap dalam saingan Sukan SEA dan Sukan Asia pada bulan Mei dan September nanti.

Bulan Jun pula adalah kemuncak kepada bola sepak apabila skuad Malaysia bawah 23 tahun akan beraksi dalam Piala Asia B23 di Uzbekistan dan skuad senior pula akan cuba menamatkan badi 42 tahun layak ke Piala Asia.

Saingan tertinggi bola sepak Asia diperingkat kelab juga tidak ketinggalan, dimana Astro akan menyiarkan semua perlawanan AFC termasuk AFC Champions League 2022, AFC Cup, AFC Asian Cup dan AFC U23.

Dari perlawanan melibatkan kelab domestik sehingga ke perlawanan Piala Dunia Qatar 2022, semuanya ada di Astro ‘Home of Sports’.

Aksi Cristiano Ronaldo dan Lionel Messi dipentas Piala Dunia Qatar 2022 bakal menjadi aksi terakhir kedua-dua pemain sebelum menggantung kasut bola.

Nikmati ‘Home of Sports’ melalui Sports Pack Astro 4K UHD!

Pengalaman menikmati aksi sukan hebat seluruh dunia dengan kualiti 4K UHD, menonton siaran pada bila-bila masa dan dimana sahaja melalui AstroGO hanya melalui Astro Sports Pack.

Dengan hanya RM89.99 setiap bulan, anda akan dapat ‘menjamu mata’ aksi-aksi menakjubkan bukan sahaja dari dalam negera malahan aksi bertaraf dunia seperti Premier League, UEFA Champions League, FIFA World Cup Qatar 2022 , Sukan SEA, Sukan Asia serta F1.

Kalau anda rasa masih belum cukup lagi aksi MotoGP, Tennis Grand Slams, Badminton, NBA, UFC serta Sepak Takraw League turut akan menjadi milik anda. Best kan?

Selain itu pelanggan Astro Sports Pack juga bakal membawa pulang motosikal Yamaha YZF-R25 dan apa yang lebih mengujakan lagi adalah untuk tempoh terhad, anda akan memperoleh akses percuma selama 60 hari sebaik saja anda mengesahkan langganan anda!

Jangan tunggu lama-lama, sebab tawaran ini adalah sangat terhad. Serikan tahun 2022 anda dengan Astro Sports Pack sekarang!

Astro ‘Home of Sports’