Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Penyerang skuad B-22 tahun negara, Hadi Fayyadh Abdul Razak sudah memulakan latihan bersama kelab barunya iaitu Azul Claro Numazu.

Setelah diperkenalkan secara rasmi sebagai pemain Azul Zlaro bagi menghadapi saingan divisyen ketiga liga bola sepak Jepun bagi musim 2021, Hadi tidak membuang masa dengan terus menyertai sesi latihan sekaligus bertemu dengan rakan sepasukan.

Hadi dipinjamkan dari kelab divisyen dua, Fagiano Okayama bagi mendapatkan lebih banyak minit bermain serta menimba pengalaman baharu dalam saingan divisyen ketiga.

Bekas pemain Johor Darul Ta’zim (JDT) itu bakal menyarung jersi bernombor 27 dan akan bersaing bersama beberapa pemain di bahagian serangan seperti Naoki Tanaka, Yuki Nakayama, Kota Suzuki, Yusuke Imamura dan Ryo Watanabe bagi merebut tempat dalam kesebelasan utama.

Hadi Fayyadh

Sumber Gambar: Azul Claro Numazu

Hadi merupakan pemain Malaysia yang paling lama beraksi di Jepun dimana beliau mula beraksi di liga terbaik Asia itu pada 2019 bersama Fagiano.

Selain pernah beraksi bersama Fagiano, Hadi sebelumnya pernah menjalani ujian bersama satu lagi kelab iaitu Ruasso Kummamoto.

Baca artikel lain mengenai perkembangan Hadi Fayyadh di sini:

Hadi Fayyadh Diperkenalkan Sebagai Pemain Azul Claro Numazu, Pakai Jersi Nombor 27 Musim 2021

Hadi Fayyadh Dipinjamkan Ke Kelab Divisyen 3, Azul Claro Numazu

Jersi ‘Player Issue’ Beserta ‘Name Set’ Azul Claro Numazu Dibuka Untuk Tempahan Berharga RM707 Sehelai

© 2022 The Vocket Sdn Bhd (1305683-A), a part of Media Prima Group